Cautare

1616 de rezultate pentru "deranjamente internet" (2.60 secunde)
Doi escroci, inselati de un consilier guvernamental din Cabinetul Nastase Cu un numar considerabil de vizualizari pe Internet, materialul "Coruptie pe autostrada electorala a lui Mitrea", cotidianul nostru a prezentat, in premiera, in luna decembrie - de mentionat ca furtisagurile puse la cale de fosta guvernare, prin intermediul Autostrazii Soarelui au mai facut, si in alte luni anterioare, obiectul interesului nostru si, firesc, al cititorilor nostri -, povestea celor doi escroci care au tepuit o banca si, in amanunt, cum au ajuns acestia sa ia legatura cu un consilier guvernamental din Cabinetul Nastase.
Utilizatorii de Internet sunt si mari consumatori de publicitate online, fiind influentati pozitiv in achizitionarea unui produs.
Romtelecom a lansat ieri prima oferta de pachete integrate de internet de banda larga si voce pentru afacerile mici si mijlocii.
Firmele de telefonie sau internet vor mai oferi publicului informatii despre ofertele generale pe paginile proprii de internet si, la cererea utilizatorilor, gratuit, in forma tiparita. ... De asemenea, "Ghidul utilizatorului", pagina de internet realizata de ANRC, va furniza informatii despre protectia drepturilor si interesele utilizatorilor, solutionarea reclamatiilor etc.
Una dintre afacerile "de viitor" o reprezinta lansarea de portaluri pe Internet care contin informatii din diferite domenii de activitate.
Renta viagera de pe internet se lasa asteptata Programul national prin care reprezentantii Oficiului National de Renta Viagera Agricola (ONRVA) vor da raspuns on line la dosarele depuse la Biroul Judetean nu a fost inca demarat din pricina faptului ca nu toate Birourile Judetene au fost informatizate pana in prezent.
Peste un milion de romani cumpara diverse produse de pe internet, avand la dispozitie aproape 900 de site-uri de specialitate. ... Anul trecut, circa 65 de milioane de dolari au fost cheltuiti de romani prin internet.
El a spus ca masura se va aplica oricaror forme de comunicatii electronice, de la SMS-uri la telefonie pe suport de Internet. ... Ministrul comunicatiilor estimeaza ca in cazul operatorilor de telefonie mobila termenul va fi de sase luni si de doi ani la furnizorii de servicii de Internet.
Utilizarea pe Internet a aceleiasi parole pentru accesarea mai multor siteuri, precum online banking, agentii de turism sau librarii virtuale, ii expune pe posesori la pericolul furtului de identitate, potrivit unei agentii ONU, citata de Mediafax.
260 de localitati defavorizate, comune si orase mici, vor fi conectate la Internet pana la sfarsitul lui 2007, potrivit secretarului de stat in Ministerul Comunica-tiilor si Tehnologiei Informatiei (MCTI), Balint Porcsalmi, citat de NewsIn.
"In prezent se afla in atentia noastra o hotarare de guvern, prin care se doreste ca societatii Romtelecom sa-i fie atribuit un contract pentru furnizarea de internet in toate scolile din Romania care nu au aceasta facilitate.
Operatorul de telefonie fixa RomTelecom analizeaza posibilitatea achizitionarii unor firme care ofera servicii de conectare la Internet in diferite cartiere, a declarat ieri directorul coordonator de servicii de infrastructura al companiei, Victor Voicu, citat de Mediafax.
In iulie, Costinesti a fost cea mai cautata statiune pe Internet de pe litoralul romanesc, potrivit unui clasament efectuat de trafic.ro si preluat de The Money Channel.
Operatiunile pot fi realizate pe pagina de internet a Ministerului Economiei si Finantelor si reprezinta extinderea sistemului disponibil in prezent numai marilor contribuabili, care depun declaratiile in format electronic prin portalul e-guvernare.
Romania se afla pe penultimul loc in Uniunea Europeana in privinta conexiunilor rapide la Internet, cu 6,6% din total, inaintea Bulgariei, unde se inregistreaza un nivel de numai 5,7%, potrivit datelor comunitare, citate de Reuters.
Noul sistem, de 100 de ori mai sigur fata de serviciile bancare pe internet El subliniaza ca noul sistem, al serviciilor bancare complexe prin telefonul mobil, este mult mai sigur comparativ cu serviciile bancare uzuale prin internet.
Astfel, primul dintre programele care ofera bani doritorilor este "Sprijinirea accesului la Internet si la serviciile conexe", unde finantarile maxime ajung la 82.000 de lei. In acest caz, activitatile eligibile sunt conectarea la Internet prin conexiuni broadband;
Incepand din 15 august, contribuabilii pot accesa pe pagina de internet a Agentiei Nationale de Administrare Fiscala informatiile privind stingerea creantelor fiscale in urma distribuirii sumelor platite in contul unic.
Raiffeisen Bank este din nou victima unor atacuri pe internet. ... Majoritatea cardurilor de debit sunt cele pe care posesorii lor îsi primesc salariile, astfel ca aceia care completeaza datele cerute prin internet ar putea sa ramâna fara banii din salariu.
"S-au dezvoltat retelele de internet, au devenit o necesitate. Exista o cerere foarte mare pentru oameni care sa se ocupe de conectarea la internet si tot ceea ce tine de problemele si de tehnologia aferenta", noteaza site-ul mai sus-mentionat.
google-analytics.com